Loonoptimalisatie

Loonoptimalisatie

Het verkennen van je ideale loonpakket is een interessante financiële stap die zeker niet overgeslagen mag worden. Het draait namelijk niet alleen om je salaris, maar ook om de slimme samenstelling van voordelen en extra’s die echt het verschil maken

Ons kantoor is gespecialiseerd in het analyseren en optimaliseren van uw loonpakket. Wij begrijpen dat een goed samengesteld loonpakket niet alleen bijdraagt aan uw persoonlijke financiële gezondheid, maar ook aan de duurzame groei van uw onderneming.

Wat wij doen

  1. Grondige Analyse: We starten met een gedetailleerde analyse van uw huidige loonpakket. Dit omvat niet alleen uw salaris, maar de aanvullende voordelen (VAA).
  2. Optimalisatie en Advies: Op basis van onze bevindingen geven we gericht advies om uw loonpakket te optimaliseren. Dit kan bijvoorbeeld inhouden:
    • Het herstructureren van vergoedingen om fiscale voordelen te maximaliseren.
    • Het vinden van een balans tussen direct loon en andere compensatievormen zoals aandelenopties.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen uw loonpakket te optimaliseren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen bouwen we aan een financieel gezonde toekomst voor u en uw vennootschap.

JOUW LOON OPTIMALISEREN? MAAK VANDAAG NOG JE AFSPRAAK

Neem contact op met Incigno voor een persoonlijk kredietadviesgesprek. Samen verkennen we de weg naar jouw financiële doelen en dromen, met oplossingen die zijn afgestemd op jouw unieke situatie.