Way of working

1. Financiële foto

Bij Incigno start alles met een helder beeld van waar jij momenteel staat. Een financiële foto zeg maar, die je huidige situatie duidelijk in kaart brengt. Een cruciale eerste stap. We bekijken samen wat je uniek maakt, want net zoals geen twee mensen identiek zijn, zijn geen twee financiële situaties hetzelfde. Jouw persoonlijke doelen en dromen vormen de basis van onze aanpak.

2. Financiële puzzel

De volgende stap? Het leggen van jouw financiële puzzel. Elk stukje – afgestemd op jouw behoeften en ambities – doen we perfect in elkaar passen om het meest optimale resultaat te bereiken.

3. Advies op maat

Over tot uitvoering! En mag vastgoedadvies hierbij en deel van deze puzzel zijn? Dan duiken we dieper. Van de intake tot het advies, van inzicht in potentiële inkomsten tot aan de begeleiding bij aankoop, en van het selecteren van het interessant vastgoed tot aan de controle op gebreken… We houden alles in de gaten, inclusief de opvolging van overeenkomsten en adviseren over de slimste financieringsmogelijkheden.

4. Continue Groei

Het resultaat? Een financiële win voor jou. Al stop het hier niet. We bouwen graag verder aan de hand van voortdurende optimalisatie. Jaarlijks nemen we jouw situatie opnieuw onder de loep. Hoe is de samenstelling van jouw portfolio geëvolueerd? Wat is er veranderd in jouw financiële situatie? Op basis hiervan voeren we de nodige aanpassingen door om je financiële luik zo optimaal mogelijk te laten renderen en dit zo te houden.